Poet of Fall

Cyber Dayasari

Posted in Advertisement, Life by vien88 on January 15, 2009

It’s finally open!

View from admin table

View from admin table

After a long wait, today is the third day of the cybercafe’s life. It’s now my shift, and I took a candid shot from the place I’m sitting at…

Anyways…non college resident is not allowed to enter.

We’re still new, so that explains the vast emptiness in the room. There are about 15 computers, that’s why the arrangement is like that. We could put a single bed somewhere in the middle. Some committee members suggested a snooker table lol. The computers are brand new, but still using Windows XP. The room is unexpectedly comfortable! Hanging out here seems fun~ We have nice chairs, nice tables and air conditioner. So far we don’t have too much noise yet…someday the director is gonna install some online games.

The turn off is probably the blue theme. I mean, I don’t mind it looking uniformly blue…but even the rules are printed in blue paper so it kinda blends with the wall. I don’t know if people bother to read some random text appearing on random wall. And wtf?? Even carta organisasi is in blue!

not clear lolz

not clear lolz

…i didn’t know that our theme is officially blue..I’m somewhere up there. (sape kenal aku shhh!!!) Oh yeah…I’m the not-sexy secretrary for this club. LOL, VN + secretary = bullsh1t. I lost my notes for minit mesyuarat -__-;;  Don’t worry…i’m sure I’ll find it in my… rat’s den room… D:

We still need to improvise the club room. Numbering the computers, notice board…cos right now it’s pretty much empty. Hmm oh no…I’m supposed to do project work right now D:. I feel like I’m much busier this semester…becoming assistant director of publicity for college dinner and all. And I know too well that I’m such a lazy-a**.

Edit: satu lagi masalah… hari ni kena work overtime sebab the person for next shift not available… gile…4 jam dok sini. Mana la tak rasa nak terkencing. Dah ler satu shift sorang (2 hours each person)…terpaksa la aku make ninja move to toilet…

Edit v2: Another prob… ahli jawatankuasa tak pegang kunci. Staff yang pegang…maybe ni langkah keselamatan la…tapi seriously. Bila diorang pegang…kadang2 diorg lupa bila time kunci dan time buka. Masa aku nak masuk tu 10 monit tunggu. Masa nak keluar lak 20 minit tunggu. Tu pun kena call. Well, I know it’s a new project so memang ada kebarangkalian boleh terlupa pasal kewujudan tugas baru dan tanggungjawab baru. Tapi bila dah lambat…aku dah la lapar, solat pun belum. Aku nak propose meeting post-mortem first week of service lah…

Advertisements
Tagged with:

DreamTeam coming to ComicFiesta 2008

Posted in Advertisement by vien88 on December 19, 2008

So…what is this… DreamTeam? Sounds like a cheap-ass group name. Yeah… although they could find a better name, they’ve been around for about 6 years, 5 years experience in doujinshi producing business. So the name is stuck… and is perhaps to respect the founder of the group (who is now an important Comic Fiesta staff). ‘Doujinshi’ may refer to fancomics, but the group is more towards…original works.

Here’s their deviantArt url DreamTeam.

Guardians by Neo Emphasis

Guardians by Neo Emphasis

Initially, it has a lot of members…but due to a certain hiatus… the members are cut down into fewer people, with several guest artist offering the contribution. The main comic is done by the Maestro, the big boss; Neo-Emphasis entitled “Guardians”. As for the 5th issue, a newcomer called ‘Sidewinder’ is making its spin-off comic called “Fuuma’s Rage”.

Fuumas Rage by Sidewinder

Fuuma's Rage by Sidewinder

Basically “Guardians” is mecha themed, and is about a war between Humans and the Angels tribe. Mainly focusing on Zanza’s adventure, and later the mascot of DreamTeam, Perola (a half-Angel). Whoops…Gundam or Medabots anyone? Anyway… you just have to check out Neo Emphasis’ mecha designs… and his comics are way awesome too!

Perola by ChibiMie

Perola by ChibiMie

Dark Perola by VulpineNinja

Dark Perola by VulpineNinja

Other members include ChibiMie or OneWinged. Mie onee-san who specialize in chibi stuff. But this year she’s taking a break for her thesis’ sake. HEEragizawa aka DIAMAF, the hag– er… sorcerer, has  a more realistic stroke compared to the rest of us. And last but not least, VulpineNinja, the 4koma expert ;D (buat muka tebal lulz!).

So, tomorrow’s the day. The day we make our 5th comeback. TOMORROW IS GODDAMN COMICFIESTA 2008!!

Tagged with: ,

National Blood Donation…?

Posted in Advertisement by vien88 on November 23, 2008
Donate blood or die!!

Donate blood or die!!

Aku ter-tak-sengaja terlibat dalam kempen ni ahahha…

dulu masa first year malas nak join aktiviti kebajikan ni… aku tak cukup compassionate. Tapi aku adalah derma darah, cuma malas nak uruskan aktiviti ni.

Alkisah seorang penghuni kolej kediaman yang malas nak terlibat dalam aktiviti2 kolej (urs truly). Tapi aku terlibat dalam suatu projek semasa sem 2, walaupun stres, tapi aku rasa seronok pula dapat pengalaman ini… walaupun aku tak rapat sangat dengan sape2. Habis tahun pertama baru rasa betapa rugi nya aku tak join kegiatan apa2.

Pastu coursemate aku ajak aku jadi penolong pengarah bahagian teknikal bagi projek Derma Darah Kebangsaan (NBD) kerana kekurangan kakitangan. Aku pun terima sahaja lah. Rupanya member aku tu Timbalan Pengarah. Erm, malas nak citer lebih, tapi tugas kita monitor junior je. Lepas dah masuk, yang paling tensen ialah canvasing; iaitu pergi random places untuk minta orang awam beri ‘sumbangan kewangan’ supaya kita boleh jalankan projek ini dengan cemerlang….

Anyway, baru2 ni ada outsation di Ampang. Mula2 rasa malas nak pergi, tapi aku selaku senior kena tunjuk contoh yang baik sikit. LOL. So aku pun pergi. Lagipun, member ramai berbangsa Cina. Dalam kumpulan kita, sorang sahaja junior Melayu-Islam. So aku kena lah ada, kena tanamkan tanggungjawab nak bawa dia (dan diri) pergi surau untuk solat. Pergi sorang2 kang bahaya.

‘Person in charge’ pun sangat prihatin tentang keselamatan kita dan condition kita. Hmm, aku takde pengalaman dalam urusan ini, timbalan pengarah pun prihatin. Dia memahami keadaan aku yang agak blur, so dia dengan baik hatinya mengajar aku tatacara (nasib baik sekumpulan dgn dia!!). Aku pun dengan cepat adapt… and so… buat la kerja.

Aku mengakui aku guna senyum plastik dan pura2 friendly dengan para penderma lol =_=

Tapi best gak buat gitu… I mean, i have to sacrifice being myself for the sake of…charity. Bukan tak ikhlas buat kerja, but attitude kena adjust sikit supaya tak timbul rasa tak puas hati dengan perkhidmatan kami. Bab publisiti aku memang phail… lol bagi flyer. Nak ajak2 orang payah sikit, hanya tegur orang yang interested je. Layanan mula2 aku lembap, pastu aku try la bual2 dengan sorang mamat ni. Bekas pelajar USM, degree Applied Math… kerja sebagai banker sekarang. Dia kata dia dah lama cari program derma darah, nasib baik jumpa. So aku bagitau la, UM (more like, our very own residential college) setiap tahun, so kena alert la.

Kerja registration pening kalau ramai gila menunggu. Pernah tu aku tengah sorang2, pastu ramai kumpul, aku jadi tak teratur. Yang senang just layan bagi borang je, tapi kalau dah tanya pasal isi kandungan borang aku blur dah. Sini pun kena layan2 orang lagi. Bila kerja bahagian refreshment pun, bukan setakat bagi makanan free, tapi kena gak layan2 sikit. Pergh asyik layan je kerja. Aku pun ikot pesanan bapak aku… “Cakap je apa2, tak penting pun cakap je”. Bantai je laaaa…

Lepas habis program pada hari tu pun ada kena layan orang gak. Sape2 yang tanya pasal bendalah ni, kena la jawab, sambil tu promote. Hmm, lagi satu sebagai senior, kena gak latih junior yang kurang pandai ber-publisiti ni berinteraksi dengan orang ramai. Ceh, bukannya aku ni ramah sangat 😛

Conclusionnya… walaupun memenatkan, tapi rasa sangat..seronok. I can’t imagine how many people are generous enough to donate their blood! Looking at them doing charity fascinates me. And I’m proud that our association is doing this charity work (dengar kata tak ramai organize benda2 camni).

NEXT, is outstation outside KL and Selangor. Which means we’re going around Malaysia… but each of the members only can go to one (or two) state. I haven’t decided on where to go, I’ll list it down along some comments.

  1. Ipoh, 10-11 January 2009: (I went to ipoh long time ago. However, I do not have fond memories of Ipoh. Not that I have bad experience there. But the last time I went there I label it “boring”. Sorry Ipoh people. I chose not to go here)
  2. Penang, 7-8 February 2009: (I’ve been to Penang many times before, but that was how many years ago. Eversince my family and I moved to Johor we barely ‘balik kampung’ and I quite miss the Pearl of the Orient)
  3. Johor, 14-15 February 2009: (Hmm what can I say… I’ve been to JB already)
  4. Pahang, 14-15 February 2009: (Never been here either, except just pass through it on the way to Tioman. I put it to consideration)
  5. Negeri sembilan, 21-22 February 2009: (wait… i reside here. Next…)
  6. Melaka, 28 February – 1 March 2009: (Been there…)

You can see that I crossed the places I’ve already been to except for Penang. I wanted to go somewhere in the East. I was hoping there would be Terengganu, but there is only Pahang. Another option is Penang because I miss it… perhaps I could have a brief reunion with long lost family members. Yea, Rurouni Otou-san hails from there :3. But last year there was a major problem with Penang Outstation, most of the members seem to want to avoid going there.

After reconsidering, I have a huge fight with my roommate, who apparently wants to go to Pahang outstation (what a shame that she’s my colleague). So Penang it is, despite of all the warnings >_>. Kalo takde sape nak pegi situ, aku la pergi >w<

Ada sape2 yang minat derma darah ni, dari negeri mana korang berada, rajin2 la datang ke kompleks membeli-belah yang terpilih ya? will update with the selected places soon.

Tagged with: