Poet of Fall

Random RP 1

Posted in Uncategorized by vien88 on November 6, 2008

Alkisah sebuah kampung yang bernama Gforum yang didiami oleh para otaku yang gila-gila belaka. Pada suatu hari, sedang penduduk /g/ bersantai di FTT, sharip dan ragey sedang bermain2 dengan bom nuclear yang baru beli dari Toys-R-Us. Macam kanak2 ribena, tapi diorang kata bendalah tu MANLY so kita layan je la. Ye la… bebudak.😄

Lepas tu diorang main game askar2, sharip siap mintak coordinate drp ragey supaya dia leh campak bom kat tempat2 tertentu. So ragey suruh sharip menge-bom akak angkat dia, iaitu deadbird sebab deady asyik ejek dia. Dengan kejamnya sharip gi campak bom kat ‘kakak’ dia. Lepas nuclear strike dilepaskan, banyak kawah terbentuk di kampong (leh masak dodol).

Namun disebalik abu dan bahan radioaktif yang terlepas, muncul la deady dengan soalan naifnya “.. soo .. where;z everyone ..sarip eliminate u guys already .. -__-‘’ “ . Survivor cuma aku dengan deady je, oleh itu aku member cadangan supaya kita er… macam karakter citer Vandread (sape yg tatau sila klik link tu XD). So deady mau jadi yg ‘pompuan’, aku lak jadi yg GAR.

Pastu sharip muncul, deady kata tu sorang lagi survivor. SALAH SAYANGKU! Aku cepat melindungi partner aku ni sebab sharip lah musuh kita!! Pastu ragey kata dia ada satu lagi arahan: ELIMINATE ALL SURVIVORS. TIDAAAAAAAAAAAK. Sharip gi letupkan satu planet.
So aku bawak lari deady dalam sebuah kapal-langit (airship lolz), sambil fikir camne pompuan buat pompuan lain hamil (misteri citer Vandread). Pastu deady cerewet gile nak airship cam TTGL . Pe ni, blum kawen dah bising. Ragey lak bagi arahan kat sharip supaya musnahkan segala benda yang bantu kami berdua larikan diri. Kejam siot.
~
Maka meraunglah deady “whyyy desuu whyyy?!?!!”. Oleh sebab takde pilihan lain, aku dan deady mengeluarkan sepucuk Evoker lalu lagu battle Persona 3 dimainkan (nama lagunye Mass Destruction). Tapi sharip tak kenal erti takot!!! Sharip mengaku sebenarnya ikut cakap bos dia je. Mesti sebab taknak lepaskan peluan main bom.
Oleh tu, aku lak tembak kepala guna Evoker…bukan nak bunuh diri! Nak kuarkan ‘Persona’. Persona aku bentuknya… ehehehe… orang tengok pond dah geli. So ianya menyebabkan kerosakan otak. Aku ter-rosakkan otak deady. Sharip pon rosak otaknya tengok persona aku mwehehehe.
~
Last2 ragey mengaku, dia buat gini sebab kitorang tuduh dia incest. Wawawa… tapi dia pon tak takot persona. No choice… kita guna persona untuk melindungi diri sendiri. Tapi deady lak mula syak aku minat incest… WEH! Aku dgn dramatic nye jawab, “if i like incest i wouldnt run away with you”. Pastu dia tergoda balik lol (YURI!!), pastu kita buat combo attack Megidolaon & finishing Mahamaon.
~
Nuclear bomb pon tak dapat nak cabar kita. Tinggallah mayat sharip dan ragey… deady pon tanye nak wat pe dgn mayat diorang. Aku suggest buat ‘tugu negara’ dengan pose yang… ahem~ deady pon buat mayat sharip pose cam ayam, pastu panggang dia, buat jamuan. and i turn ragey into bapok!

And they all live happily evar after~
.
..

….
……..
…then…ragey hidup balik…. JENGJENGJENG!!

Tagged with: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: