Poet of Fall

AKU ADALAH PENCURI

Posted in Life by vien88 on January 12, 2009

BAHAWASANYE AKU MENGAKUI AKU MENCURI tiram tiram PUNYE DOMPET! (based on previous journal)

OAO!!

Mungkin darkside aku tetiba tersedar tanpa kesedaranku dan menyimpan dompetnye selama hampir seminggu.

canggini… sesampai je aku kat kolej kediaman semula…aku mengemas beg. LOL. Beberapa hari aku tak kemas beg secara rasmi. Kali ni aku kemas beg secara ramsmi…korek punye korek aku jumpa bendasing dalam beg aku. Ingat aku terambil dompet adik aku…tapi dompet adik aku bukan camni… rupanye tiram punye!

Dengan excited + bersalahnye aku nak tepon dia, tapi kredit tak mencukupi. Aku YM dia, tapi dia tak balas. Last2 fatin YM aku, aku pun bagitau dia. gaaaa… connection aku memang cikai aa… nasib baik tengah malam tu fatin ‘beritahu’ ily pasal dompet tu. Rupanye dia tumpang letak dompet dalam beg aku semasa masuk ke library.. sepatutnya beg tak leh bawak masuk, tapi oleh sebab aku bawak laptop, ada alasan la nak bawak masuk beg. I seriously have no idea tiram2 put it in there DX

And we seriously did not think of checking the contents of my bag. WE ARE SO STUPID! CAMNE LA BOLE MASUK UM NI?? Geeee, if only we knew…takyah susah2 pergi balai polis.

speaking of mengorek content beg… tiram bagitau aku dia pernah terjumpa kumbang dalam beg nye setelah beberapa lama tak kemas beg…well…aku lagi best. sejak zaman sekolah lagi… kalo dah berminggu2 tak bergotong royong dalam beg…selalu je jumpa…

…..

…….

…………

………………

……………………

……………………….

……………………………

……………………………………

………………………………………..

…………………………………………….

………………………………………………….

………………………………………………………

……………………………………………………………

……………………………………………………………….

………………………………………………………………………

……………………………………………………………….

…………………………………………………

…………………………………………..

…………………………………….

………………………………..

……………………….

……………..

………roti berkulat *ROFLOL*

About these ads
Tagged with: ,

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. tiram tiram said, on January 12, 2009 at 11:02 am

    yes aku org 1st yg comment

  2. tiram tiram said, on January 12, 2009 at 11:02 am

    hahahahaha

  3. tiram tiram said, on January 12, 2009 at 12:23 pm

    sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jugak..kikiki

  4. deady said, on January 13, 2009 at 2:27 am

    giler hina ko vulpine ..

    ni mesti takut tu sebab ngaku balik lawl..

    ..

    wah kumbang dalam beg
    sorang purse dalam beg …bukan purse dier lak tu

    selekeh aa korang ne lol :3

  5. kazu said, on January 13, 2009 at 4:09 am

    lol kelakar gile post ko vn XD

    nasib baik selamat, lagipun aku rasa Allah berikan petunjuk kat kot :3

  6. vien88 said, on January 13, 2009 at 5:51 am

    deady>> pengakuan tu penting XD

    kazu>> lol yea. tengah hari tadi study kat lib gak…saje aku ingat2 kan dia ada tertinggal barang ke x

  7. fatin said, on January 13, 2009 at 7:56 am

    pendek kate beg ko cm poket doraemon kikiki…
    err..ke..tong smph,siap ade bangkai binatang lg hua3~

  8. vien88 said, on January 13, 2009 at 7:59 am

    bangkai binatang tu tiram punye!!

  9. f-one-r said, on January 13, 2009 at 8:46 am

    ceyh… sendiri pencuri rupenyer.. hahak.. wat malu jer report polis.. nasib baik tak jumpe waktu ngah report.. kalo tak mmg cover muke weii.. hahak..

  10. fatin said, on January 13, 2009 at 12:27 pm

    ok2..aku trmiss ayt ko yg last skali tu
    bangkai binatang kt c nenek tu nye beg
    ko nye lak roti brkulat??!!!
    yeuww~
    ko juz nk wt xperiment or beg ko trlalu byk poket..(+ve thinking)

  11. kazu said, on January 13, 2009 at 12:40 pm

    @VN hahaha xD

    bahaya beb simpan roti berkulat. mana tau ada racun dalam beg lol..

  12. tiram tiram said, on January 14, 2009 at 4:38 am

    erm…kumbag tu kecik jer…kadang2 kepala dier dah putus kadang2 penyek sebab kena hempap buku…LOL..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: